Verket hotell

Funksjon
Hotell og konferanse

Oppdragsgiver
Höegh Eiendom

Sted
Moss

År
2021 - 2023

Prosjekter / Gjennomføring

Verket hotell

Som et trinn i utviklingen av byutviklingsprosjektet Verket tegner og prosjekterer LPO arkitekter et stort nytt hotell i Moss på oppdrag for Höegh Eiendom. Det nye hotellet vil ha 175 rom, restaurant, konferansefasiliteter og spa-avdeling. Norwegian Hospitality Group, som blant annet står bak Son spa og Farris bad, skal leie og drifte hotellet.

+ Les mer

Les mindre

Funksjon
Hotell og konferanse

Oppdragsgiver
Höegh Eiendom

Sted
Moss

År
2021 - 2023


Åpning er planlagt i første halvdel av 2023 og vil rette seg mot ferie og fritidsmarkedet. Hotellet blir også bygget for kurs og konferansemarkedet hvor større arrangement kan gjøres i samarbeid med Verket Scene som allerede er etablert rett ved siden av.

Dette blir er nabolagshotell som er åpent for alle, med restaurant ut mot strandpromenaden og en spaavdeling med basseng på toppen.

Hotellbygget blir en del av den store utviklingen i vannkanten på Verket. Byggetrinnet omfatter også de 51 leilighetene i boligprosjektet Verket Brygge.

Dette blir er nabolagshotell som er åpent for alle, med restaurant ut mot strandpromenaden og en spaavdeling med basseng på toppen. Illustrasjon: Eve images
Hotellet blir også bygget for kurs og konferansemarkedet hvor større arrangement kan gjøres i samarbeid med Verket Scene som allerede er etablert rett ved siden av. Illustrasjon: Eve images
Hotellet bygges i samme byggetrinn som Verket brygge som også prosjekteres av LPO arkitekter. Foto: LPO arkitekter