Funksjon
Adkomstpaviljong, utstillingslokaer

Oppdragsgiver
Tine meierier

Sted
Kalbakken, Oslo

År
2016 - 2019

Tine – Nye Kalbakken

I forbindelse med at Tine meierier samlokaliserte produksjon- og administrasjon på Nye Kalbakken, har LPO tegnet et nytt adkomstbygg og oppgradert den eksisterende bygningsmassen for å skape bedre og mer attraktive arbeidsplasser.

+ Les mer

Les mindre

Funksjon
Adkomstpaviljong, utstillingslokaer

Oppdragsgiver
Tine meierier

Sted
Kalbakken, Oslo

År
2016 - 2019

Den nye adkomstpaviljongen er utformet med inspirasjon fra låvemotivet i et område som ellers er preget av industri og tunge trafikksystemer. Tanken har vært at den skal gi assosiasjon til hva Tine Meierier er for både ansatte og besøkende til Nye Kalbakken. Bygget skal også kunne fungere som et uformelt møtested for alle ansatte, og som et egnet sted for eksponering av felles bedriftskultur, identitetsbygging og utstilling av nye merkevarer med mulighet for smaksprøver.

Paviljongen har kledning av spon fra malmfuru både på yttervegger og på det høyreiste saltaket. Sponkledning er en metode vi tradisjonelt kjenner fra de norske stavkirkene, men som er blitt mer og mer vanlig. Her på Kalbakken skal den males låverød.

Visualisering: LPO
Visualisering: LPO
Visualisering: Metropolis
Visualisering: Metropolis
Visualisering: LPO
Visualisering: LPO