Hilde Lillejord

Nye praktikanter på plass i Rosenborggata

LPO har lang tradisjon med å ansette praktikanter, som regel med kontrakter på ett år. I løpet av dette året skal praktikantene ta del i alle prosjektfaser, og få mulighet til å jobbe med ulike typer prosjekter og størrelse.

Frida Dahl Obrestad (23) og oppvokst på Jæren. Hun er ferdig med tredje året på AHO og har tatt et årsstudie i Kunsthistorie ved Universitetet i Oslo.

– Jeg søkte hos LPO fordi dere har et bredt spekter av typer og skala på prosjekter. Dere har gjort mange prosjekter som bidrar til økt bo- og bykvalitet, noe jeg også vektlegger. I tillegg gleder jeg meg til å få bli en del av, og lære mer om prosessen bak de ulike stadiene ved et prosjekt.

Emanuel Reich (29) kommer fra Gotland i Sverige. Han har fullført en bachelor i Arkitektur på Chalmers i Gøteborg, i tillegg har han tatt deler av en bachelor i Landskapsarkitektur på NMBU i Ås.

– Jeg er over middels interessert i møtet mellom by og natur, mellom landskap og arkitektur og hvordan våre urbane rom kan designes til å være grønnere og mere menneskelige, sier Emanuel som ser integreringen av naturlige systemer i våre byer som et ekstremt viktig ledd i klimatilpassing , forteller Emanuel som også har arbeidet som praktikant for Tredje Natur i København, et kontor med 20-25 ansatte veldig tydelig profil innenfor naturbasert klimatilpassing i det urbane rom.

– Det skal derfor bli interessant å få innblikk i et større kontor med en bredere portefølje av prosjekter, forklarer Emanuel, og legger til at han også hørt mye godt LPO både faglig og sosialt.

Helene Aasgaard (25) har har gjennomført ett av tilsammen to år av masterstudiet på AHO. Nå skal hun ta et pauseår i studiet for jobbe på LPO fordi hun ser muligheten i å få kunne utforske mange ulike deler av yrket før hun er ferdig utdannet.

– Jeg gleder meg veldig til å få testet kunnskap i praksis og til alle de nye utfordringene som er i vente!

Vi gleder oss til å bli kjent med denne fine gjengen!