Hilde Lillejord

Nye praktikanter på LPO

Denne uken startet tre nye praktikanter som skal arbeide på vårt hovedkontor i Oslo.

Alle tre har fullført en bachelorgrad i arkitektur denne våren, men har valgt å arbeide ett år å få mer praktisk arbeidserfaring før de starter på mastergraden.

– Jeg ønsket meg praksisplass på LPO fordi jeg synes kontoret har en flott tilnærming til faget med fokus på arkitektoniske løsninger av høy kvalitet og bærekraft, sier Mathilde Grødem som har studert på arkitektskolen Aarhus. Hun ser frem til å få innblikk i de mange arbeidsprosessene på et større kontor og arbeide med forskjellige prosjekter i ulike skalaer.

– I tillegg hadde hørt mye positivt om LPOs arbeidsmiljø fra andre medstudenter, sier Mathilde.

– Jeg søkte praktikantjobb hos LPO fordi jeg synes dere gjør mange spennende og gode prosjekter. Jeg gleder meg veldig til å få mer innsikt i arkitektens arbeidsdag og å få jobbe med varierte prosjekter i ulike faser og skalaer. I fjor sommer jobbet jeg på et lite arkitektkontor i Lofoten, og det blir derfor spennende å få oppleve hvordan det er å jobbe på et større kontor. Jeg tror dette blir et utrolig spennende og lærerikt år, sier Sigrid Lyche Strandvoll som studerer på NTNU.

Mari Dalheim fullførte i vår sin Bachelor i Arkitektur fra KADK (Arkitektskolen i København). Hun valgte å søke praktikantjobb hos LPO fordi hun ønsket å jobbe et sted med inspirerende og ambisiøse prosjekter.

– Jeg gleder meg til å lære mer om arkitektur og bli kjent med de ulike prosessene som følger med et prosjekt. I tillegg gleder jeg meg også veldig til å få nye bekjentskaper og bli endel av LPO-teamet!

Vi ønsker alle tre velkommen med på laget!

Sigrid Lyche Strandvoll (22) studerer arkitektur på NTNU og er ferdig med tredje året.
Sigrid Lyche Strandvoll (22) studerer arkitektur på NTNU og er ferdig med tredje året.
Mathilde Grødem Mathilde Grødem (24) er ferdig med tredje året på Arkitektskolen Aarhus.
Mathilde Grødem Mathilde Grødem (24) er ferdig med tredje året på Arkitektskolen Aarhus.
Mari Dalheim (23) har fullført en Bachelor i Arkitektur fra KADK (Arkitektskolen i København).
Mari Dalheim (23) har fullført en Bachelor i Arkitektur fra KADK (Arkitektskolen i København).