Hilde Lillejord

Nye krefter til Lillehammerkontoret

Vi har utvidet arkitektstaben vår på Lillehammer med to kloke hoder: Asbjørn Syverhuset og Guro Løkken.

Asbjørn har jobbet for PLAN arkitekter i Trondheim siden han var ferdig med master i arkitektur i 2012. Der har han jobbet mye med vegprosjekter, inkludert små og store brukonstruksjoner. I tillegg har han mye erfaring med parametrisk modellering (Rhino/Grasshopper).

– Jeg ser frem til å få være med å utvikle Lillehammer med flere spennende prosjekter sammen med gjengen her og resten av LPO, sier Asbjørn.

Guro er ganske nyutdannet, med diplom fra NTNU i 2019. Før hun begynte hos LPO i januar jobbet hun et halvt år på Nordplan i Vågå.

– Jeg er aller mest glad i å jobbe med boligprosjekter, så jeg håper at det kan bli en spisskompetanse i fremtiden. Nå jobber jeg med prosjektene vi har i Narvikfjellet og Kvartal Stortorget her på Lillehammer, sier Guro.

Med Guro og Asbjørn med på laget, er det nå sju arkitekter tilknyttet Lillehammerkontoret som jobber med prosjekter i Lillehammerregionen, men også på andre LPO-prosjekter i resten av landet.

– Målet for oss da vi startet kontor her i 2017 var å skape en solid og lokalarbeidsplass på tilsvarende måte som LPO har gjort i Oslo og på Svalbard. Nøkkelen har vært å få formidlet at vi finnes og å gjøre en god jobb, sier Ørjan Høyer-Farstad. Han er leder av LPOs kontor på Lillehammer og er svært forbøyd med etableringen i innlandet.