Hilde Lillejord

LPO søker erfaren arkitekt til vårt kontor på Lillehammer

I over 30 år har LPO håndtert komplekse prosjekter innenfor plan, arkitektur og transformasjon. Nå går vi inn i vårt tredje år med lokalkontor på Lillehammer og med økt oppdragsmengde trenger vi å styrke laget med flere medarbeidere.

Vi har lyst og trivelig kontor sentralt på Stortorget på Lillehammer.
Vi har lyst og trivelig kontor sentralt på Stortorget på Lillehammer.

Våre prosjekter spenner bredt geografisk og størrelsesmessig med oppdragsgivere fra både offentlig og privat sektor. For tiden jobber vi med boligprosjekter, områdeutvikling, utstillinger, publikumsbygg, reiseliv og kontor både i og utenfor Lillehammer.

Nå leter vi etter deg som er arkitekt og:

  • Er engasjert, analytisk, reflektert, nysgjerrig og positiv
  • Har sterk formgivningsevne og gode visuelle formidlingsferdigheter
  • Vil ta ansvar og har gode samarbeidsevner
  • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig
  • Kjenner myndighetskravene og kan finne gode, kreative løsninger
  • Har fortrinnsvis gode Revit-kunnskaper, samt gjennomføringserfaring
  • Har lyst på en spennende og morsom hverdag på kontoret
  • Er fristet til å bo på Lillehammer med rikt kulturliv, nærhet til naturen og med fantastiske skimuligheter på vinterhalvåret

Som ansatt på vårt kontor på Lillehammer blir du en av syv ansatte med varierte arbeidsoppgaver og mye ansvar. Du vil også ha tett samarbeid med vårt hovedkontor i Oslo med 90 andre trivelige kolleger. I tillegg har vi et kontor i Longyearbyen på Svalbard hvor det for tiden er fem ansatte.

Søknad sendes til HR-ansvarlig Per Olaf Steinslien, pos@lpo.no snarets mulig.

Våre prosjekter spenner bredt geografisk og størrelsesmessig med oppdragsgivere fra både offentlig og privat sektor. For tiden jobber vi med boligprosjekter, områdeutvikling, utstillinger, publikumsbygg, reiseliv og kontor både i og utenfor Lillehammer.
Våre prosjekter spenner bredt geografisk og størrelsesmessig med oppdragsgivere fra både offentlig og privat sektor. For tiden jobber vi med boligprosjekter, områdeutvikling, utstillinger, publikumsbygg, reiseliv og kontor både i og utenfor Lillehammer.